Ronald Molendijk geen fan van 'zangeres' Wendy van Hout: 'Je bent toch niet doof?!'

Ronald Molendijk geen fan van 'zangeres' Wendy van Hout: 'Je bent toch niet doof?!'

Ronald Molendijk geen fan van 'zangeres' <em>Wendy van Hout</em>: 'Je bent toch niet doof?!' In Shownieuws laat Ronald Molendijk zijn licht schijnen op Wendy van Hout. Het liefje van de steenrijke Peter Gillis gaat namelijk tegenwoordig door het leven als zangeres. Tweede nummer Wendy ligt al klaarWendy staat nog niet bepaald bekend om haar hoogstaande zangkwaliteiten maar na haar eerste single heeft Wendy zangles genomen. Blijkbaar is ze zelf erg enthousiast, want haar tweede nummer ligt al klaar. Maar Ronald Molendijk is duidelijk geen fan, hij snapt niet dat ze niet eerst een goed product neerzetten en het vervolgens pas naar buiten brengen. Volgens Tooske Ragas komt het door de verliefdheid van Peter. "Je bent toch niet doof?!", reageert Ronald. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Roy Donders: 'Ik wil geen duet met Wendy van Hout' Bekijk deze video » Wendy, de vriendin van Peter Gillis, over haar zangcarrière: 'Boekingen lopen al binnen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa is Kassa: Wendy krijgt zangles en moet blaffen (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 27 May om 16:07

In Shownieuws laat Ronald Molendijk zijn licht schijnen op Wendy van Hout. Het liefje van de steenrijke Peter Gillis gaat namelijk tegenwoordig door het leven als zangeres.

Tweede nummer Wendy ligt al klaar
Wendy staat nog niet bepaald bekend om haar hoogstaande zangkwaliteiten maar na haar eerste single heeft Wendy zangles genomen. Blijkbaar is ze zelf erg enthousiast, want haar tweede nummer ligt al klaar. Maar Ronald Molendijk is duidelijk geen fan, hij snapt niet dat ze niet eerst een goed product neerzetten en het vervolgens pas naar buiten brengen. Volgens Tooske Ragas komt het door de verliefdheid van Peter. "Je bent toch niet doof?!", reageert Ronald.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's