Erik Mouthaan over veroordeling Trump: 'Een onvoorstelbaar historisch moment' (video)

Erik Mouthaan over veroordeling Trump: 'Een onvoorstelbaar historisch moment' (video)

Friday 31 May om 18:56

Oud-president Donald Trump is donderdag veroordeeld voor een strafbaar feit. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van de Verenigde Staten dat dit gebeurt. Een jury heeft hem schuldig bevonden aan 34 aanklachten van valsheid in geschrifte. Trump zelf - die nog altijd grote kans heeft om in het najaar opnieuw verkozen te worden als president - vindt het 'een schande'. Erik Mouthaan van RTL Nieuws legt in bovenstaande video uit welke implicaties de veroordeling van Trump heeft voor de aankomende verkiezingen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

<em>Erik Mouthaan</em> over veroordeling Trump: 'Een onvoorstelbaar historisch moment' (video) Oud-president Donald Trump is donderdag veroordeeld voor een strafbaar feit. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van de Verenigde Staten dat dit gebeurt. Een jury heeft hem schuldig bevonden aan 34 aanklachten van valsheid in geschrifte. Trump zelf - die nog altijd grote kans heeft om in het najaar opnieuw verkozen te worden als president - vindt het 'een schande'. Erik Mouthaan van RTL Nieuws legt in bovenstaande video uit welke implicaties de veroordeling van Trump heeft voor de aankomende verkiezingen. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. ZIEN: Raymond Mens en Sofie van den Enk clashen bij Op1 over Trump Bekijk deze video » Joe Biden haalt uit naar Donald Trump: 'Wraak en vergelding is niet mijn verhaal' (video) Bekijk deze video » Donald Trump in rechtbank oog in oog Stormy Daniels, maakt machteloze indruk (RTL Nieuws) Bekijk deze video »
Politiek :
Erik Mouthaan over veroordeling Trump: 'Een onvoorstelbaar historisch moment' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's