Lang Leve de Liefde: twijfelende Martijn weet niet wat hij in een partner zoekt (video)

Lang Leve de Liefde: twijfelende Martijn weet niet wat hij in een partner zoekt (video)

Thursday 6 June om 21:43

<em>Lang Leve de Liefde</em>: twijfelende Martijn weet niet wat hij in een partner zoekt (video) In Lang Leve de Liefde gaan Sabine en Martijn met elkaar op date. Sabine is benieuwd naar wat Martijn verwacht van een relatie. Dit vindt hij een lastige vraag en een duidelijk antwoord lijkt er ook niet uit te komen. 'Denk er nog maar even overna.' Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Mirjam zou niet snel op Steven vallen, 'mijn exen zijn kaal' Bekijk deze video » Bizar gesprek in Lang leve de liefde: 'Voel je je aangetrokken tot je moeder?' Bekijk deze video » Jeanette kraakt in Lang Leve de Liefde Jurgen helemaal af: "Hij is te vrouwelijk" Bekijk deze video »
TV :

In Lang Leve de Liefde gaan Sabine en Martijn met elkaar op date. Sabine is benieuwd naar wat Martijn verwacht van een relatie. Dit vindt hij een lastige vraag en een duidelijk antwoord lijkt er ook niet uit te komen. 'Denk er nog maar even overna.'

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's