Gina de Boer na winnen The Talent Catcher terug in Nederland: 'Go with the flow'

Gina de Boer na winnen The Talent Catcher terug in Nederland: 'Go with the flow'

Gina de Boer na winnen <em>The Talent Catcher</em> terug in Nederland: 'Go with the flow' De 65-jarige Nederlandse Gina de Boer won afgelopen weekend de finale van het Italiaanse talentenprogramma The Talent Catcher. De dag daarna vloog ze direct terug naar Nederland, waar ze bij aankomst op Schiphol werd opgewacht door Hart van Nederland. Hoe is het met haar en hoe gaat ze om met al dit succes? 'Go with the flow en dat doe ik dan ook. En dat is ook uitgemond in een gigantisch succes.' Bekijk het fragment van Hart van Nederland, met daarin ook beelden van haar winnende optreden, hierboven.Hieronder zie je het moment dat Gina hoorde dat ze won. Bekijk ook Zongebruinde Willem-Alexander zélf geland in Atlanta? Bekijk deze video » Weerbericht maandag: 'Het zou een decemberdag kunnen zijn' Bekijk deze video » Wendy schrikt zich rot in Massa is kassa: 'WAT zit er in mijn koffie!?' Bekijk deze video »
TV :
Monday 10 June om 09:00

De 65-jarige Nederlandse Gina de Boer won afgelopen weekend de finale van het Italiaanse talentenprogramma The Talent Catcher. De dag daarna vloog ze direct terug naar Nederland, waar ze bij aankomst op Schiphol werd opgewacht door Hart van Nederland. Hoe is het met haar en hoe gaat ze om met al dit succes? 'Go with the flow en dat doe ik dan ook. En dat is ook uitgemond in een gigantisch succes.'

Bekijk het fragment van Hart van Nederland, met daarin ook beelden van haar winnende optreden, hierboven.Hieronder zie je het moment dat Gina hoorde dat ze won.

Actuele video's

Meer actuele video's