Dwars door de lage landen: vader boer overleed toen hij met trekker over bom reed

Dwars door de lage landen: vader boer overleed toen hij met trekker over bom reed

<em>Dwars door de lage landen</em>: vader boer overleed toen hij met trekker over bom reed In Dwars door de lage landen komt een boer aan het woord die vertelt over een heftige gebeurtenis in zijn jeugd. Zijn vader overleed in het jaren ’80 op hun land. EmotiesDe boer vertelt dat hij pas 7 jaar oud was toen zijn vader met zijn trekker over een bom uit de Eerste Wereldoorlog reed. Die ging af en zo kwam de man om het leven. Het is al lang geleden, maar deze gebeurtenis maakt nog steeds veel emoties los… Bekijk het fragment van Dwars door de lage landen hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Dwars door de Lage Landen: 'In De Biesbosch vond ik mezelf terug' Bekijk deze video » Dwars door de Lage Landen: 'Mijn jongere broer is overleden' Bekijk deze video » Arnout op kippenboerderij (Dwars door de lage landen): 'Waarom doe je ze niet in de soep?' Bekijk deze video »
Monday 10 June om 11:21

In Dwars door de lage landen komt een boer aan het woord die vertelt over een heftige gebeurtenis in zijn jeugd. Zijn vader overleed in het jaren ’80 op hun land.

Emoties
De boer vertelt dat hij pas 7 jaar oud was toen zijn vader met zijn trekker over een bom uit de Eerste Wereldoorlog reed. Die ging af en zo kwam de man om het leven. Het is al lang geleden, maar deze gebeurtenis maakt nog steeds veel emoties los…

Bekijk het fragment van Dwars door de lage landen hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's