Heerlijk overzicht: deze opvallende realitysterren gingen voor een zangcarrière

Heerlijk overzicht: deze opvallende realitysterren gingen voor een zangcarrière

Heerlijk overzicht: deze opvallende <em>realitysterren</em> gingen voor een zangcarrière Bekijk in de video hierboven: Wendy van Hout diep teleurgesteld in reacties op zangcarrière De afgelopen tijd stond veel entertainmentnieuws in het teken van een zingende Wendy van Hout. Het liefje van Peter Gillis wil zangeres worden, maar daar wordt niet iedereen vrolijk van… Maar onze Wendy is zeker niet de enige realityster die een zangcarrière nastreeft. Woeste WendyWendy zelf is dolenthousiast over haar nieuwe single Meisje van de handel, maar de reacties waren niet mals. Ze reageerde woest en riep zelfs dat haar liedje is ‘verpest door misselijke types bij De Oranjezomer’. Maar het is een heuse trend: naast Wendy zijn er nog veel meer realitysterren die zanger of zangeres willen worden, zie hier een paar pareltjes in een heerlijk overzicht: Michella Kox (o.a. Dames in de dop, Echte meisjes in de jungle) Michella Kox - Wat Een Ellende Louisa Janssen (o.a. Onze transgender liefde, Echte meisjes in de jungle) Louisa Janssen - Bonjour Madame Bibi Breijman (Oh oh Cherso) BIBI - Verliefd op Bali [Official Music Video] Roy Donders (o.a. Roy Donders: stylist van het zuiden) Roy Donders - Jongen Van De Handel 2.0 Jeffrey Hanemaaijer (Married at First Sight) Jeffrey Hanemaaijer clip bij het Regio Artiesten Café De Oranjezomer: Hélène nodigt Wendy van Hout uit maar daar steekt Jack van Gelder stokje voor Bekijk deze video » Zien: Wendy van Hout (vriendin Peter Gillis) stuurt Hélène Hendriks bericht (video) Bekijk deze video » Zien: Nicol Kremers haalt uit naar Wendy van Hout: 'Het origineel is altijd beter' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 10 June om 16:16

Bekijk in de video hierboven: Wendy van Hout diep teleurgesteld in reacties op zangcarrière

De afgelopen tijd stond veel entertainmentnieuws in het teken van een zingende Wendy van Hout. Het liefje van Peter Gillis wil zangeres worden, maar daar wordt niet iedereen vrolijk van… Maar onze Wendy is zeker niet de enige realityster die een zangcarrière nastreeft.

Woeste Wendy
Wendy zelf is dolenthousiast over haar nieuwe single Meisje van de handel, maar de reacties waren niet mals. Ze reageerde woest en riep zelfs dat haar liedje is ‘verpest door misselijke types bij De Oranjezomer’. Maar het is een heuse trend: naast Wendy zijn er nog veel meer realitysterren die zanger of zangeres willen worden, zie hier een paar pareltjes in een heerlijk overzicht:

Michella Kox (o.a. Dames in de dop, Echte meisjes in de jungle)

Louisa Janssen (o.a. Onze transgender liefde, Echte meisjes in de jungle)

Bibi Breijman (Oh oh Cherso)

Roy Donders (o.a. Roy Donders: stylist van het zuiden)

Jeffrey Hanemaaijer (Married at First Sight)

Actuele video's

Meer actuele video's