Vandaag Inside Oranje begint vrijdag: Wilfred, Johan & René zijn terug!

Vandaag Inside Oranje begint vrijdag: Wilfred, Johan & René zijn terug!

Vandaag Inside Oranje begint vrijdag: Wilfred, Johan & René zijn terug! De speciale EK-versie van Vandaag Inside, Vandaag Inside Oranje, start komende vrijdag. Naast al het nieuws over bijvoorbeeld de kabinetsformatie en ruzies in showbizland zal er dus ook veel aandacht zijn voor het EK in Duitsland. Johan Derksen: 'Wij zijn geen voetbalprogramma meer, we zijn gewoon een talkshow. En als het Nederlands Elftal speelt, natuurlijk praten we dan over het Nederlands Elftal.' Duidelijke taal. Vandaag Inside Oranje is niet zoals je gewend bent om 21:35 uur te zien zijn maar om 22:55 uur. Komende vrijdagavond is de eerste uitzending te zien op SBS6. n.b.: de foto van Vandaag Inside Oranje is gemaakt door William Rutten Bekijk ook Johan Derksen tegen Merel Ek: 'Je ziet er niet uit' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Zien: Hélène Hendriks en Wolter Kroes zingen Viva Hollandia (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
TV :
Vandaag Inside Oranje begint vrijdag: Wilfred, Johan & René zijn terug!
Wednesday 12 June om 11:30

De speciale EK-versie van Vandaag Inside, Vandaag Inside Oranje, start komende vrijdag. Naast al het nieuws over bijvoorbeeld de kabinetsformatie en ruzies in showbizland zal er dus ook veel aandacht zijn voor het EK in Duitsland. Johan Derksen: 'Wij zijn geen voetbalprogramma meer, we zijn gewoon een talkshow. En als het Nederlands Elftal speelt, natuurlijk praten we dan over het Nederlands Elftal.' Duidelijke taal.

Vandaag Inside Oranje is niet zoals je gewend bent om 21:35 uur te zien zijn maar om 22:55 uur. Komende vrijdagavond is de eerste uitzending te zien op SBS6.

n.b.: de foto van Vandaag Inside Oranje is gemaakt door William Rutten

Actuele video's

Meer actuele video's