Ali B. in RTL Boulevard: "Het was een lange, moeilijke, pijnlijke dag, veel verdriet"

Ali B. in RTL Boulevard: "Het was een lange, moeilijke, pijnlijke dag, veel verdriet"

Wednesday 12 June om 21:02

Na een lange dag in de rechtbank zien we Ali B. voor de camera van RTL Boulevard verklaren hoe hij de eerste dag van zijn strafzaak heeft beleefd.

Veel verdriet
"Het was een lange, moeilijke, pijnlijke dag. Veel verdriet", aldus de aangedane rapper. Hij wil nog wel kwijt dat hij een totaal andere beleving heeft dan de vermeende slachtoffers en hoopt ooit nog een oprecht gesprek met hen te kunnen hebben.

Bekijk de reactie van Ali B. in de video van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ali B.</em> in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Het was een lange, moeilijke, pijnlijke dag, veel verdriet&quot; Na een lange dag in de rechtbank zien we Ali B. voor de camera van RTL Boulevard verklaren hoe hij de eerste dag van zijn strafzaak heeft beleefd. Veel verdriet"Het was een lange, moeilijke, pijnlijke dag. Veel verdriet", aldus de aangedane rapper. Hij wil nog wel kwijt dat hij een totaal andere beleving heeft dan de vermeende slachtoffers en hoopt ooit nog een oprecht gesprek met hen te kunnen hebben. Bekijk de reactie van Ali B. in de video van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wat zegt Natacha Harlequin, advocaat van Ali B. in Shownieuws over ontstane ophef? Bekijk deze video » Ali B. over Ellen ten Dammes verklaring door hem verkracht te zijn: "Onwerkelijk, bijna surrealistisch" Bekijk deze video » Jill Helena in rechtbank tegen Ali B.: "Ik zei echt vaak 'nee' en duwde je weg" (Shownieuws) Bekijk deze video »
Nieuws :
Ali B. in RTL Boulevard: "Het was een lange, moeilijke, pijnlijke dag, veel verdriet"


Actuele video's

Meer actuele video's