Rutger Castricum over Harry Mens en Marianne Timmer: 'Zit je ineens op je opa!'

Rutger Castricum over Harry Mens en Marianne Timmer: 'Zit je ineens op je opa!'

Rutger Castricum over <em>Harry Mens en Marianne Timmer</em>: 'Zit je ineens op je opa!' Bij De Oranjezomer wordt uiteraard het nieuws van de dag besproken: de vermeende relatie tussen Harry Mens (77) en Marianne Timmer (49). Daar hebben veel mensen een mening over en zo ook Rutger Castricum. Die kan het niet laten om even een goede grap te maken: “Zit je opeens op je opa!” En daar heeft Hélène Hendriks ook nog iets over te zeggen... Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Harry Mens deelt aangrijpend verhaal: 'Dochter bleek niet van mij te zijn' Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Harry Mens niet welkom in Code Rosé, komt niet meer goed' Bekijk deze video » Harry Mens: 'Marianne Timmer en ik zoenen, maar niet elke minuut' Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 13 June om 09:16

Bij De Oranjezomer wordt uiteraard het nieuws van de dag besproken: de vermeende relatie tussen Harry Mens (77) en Marianne Timmer (49). Daar hebben veel mensen een mening over en zo ook Rutger Castricum. Die kan het niet laten om even een goede grap te maken: “Zit je opeens op je opa!” En daar heeft Hélène Hendriks ook nog iets over te zeggen...

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's