Tweede dag zedenzaak Ali B start met groot nieuws: nieuwe getuige meldt zich

Tweede dag zedenzaak Ali B start met groot nieuws: nieuwe getuige meldt zich

Tweede dag <em>zedenzaak Ali B</em> start met groot nieuws: nieuwe getuige meldt zich De tweede dag van de strafzaak tegen Ali B begint gelijk met belangrijk nieuws. Het Openbaar Ministerie presenteerde namelijk een nieuwe getuigenverklaring. Verkrachting in HeilooDeze nieuwe getuige heeft woensdagavond een verklaring afgelegd bij de politie. Een vrouw zegt dat ze in 2018 in Heiloo een meisje huilend bij een bushalte aantrof, zij vertelde dat ze seksueel is misbruikt op een plek waar ook Ali B aanwezig was. Ali wordt verdacht van twee verkrachtingen, een zou hebben plaatsgevonden in Heiloo. Ook wordt hij beschuldigd van twee aanrandingen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Ali B breekt: 'Ik zit met een vrouw die 20 jaar lang bedrogen is' Bekijk deze video » Ali B. over Ellen ten Dammes verklaring door hem verkracht te zijn: "Onwerkelijk, bijna surrealistisch" Bekijk deze video » Bram Moszkowicz vindt Ali B 'redelijk bijdehand' in de rechtszaal (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 13 June om 10:38

De tweede dag van de strafzaak tegen Ali B begint gelijk met belangrijk nieuws. Het Openbaar Ministerie presenteerde namelijk een nieuwe getuigenverklaring.

Verkrachting in Heiloo
Deze nieuwe getuige heeft woensdagavond een verklaring afgelegd bij de politie. Een vrouw zegt dat ze in 2018 in Heiloo een meisje huilend bij een bushalte aantrof, zij vertelde dat ze seksueel is misbruikt op een plek waar ook Ali B aanwezig was. Ali wordt verdacht van twee verkrachtingen, een zou hebben plaatsgevonden in Heiloo. Ook wordt hij beschuldigd van twee aanrandingen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's