Zien: deze BN'er is cum laude geslaagd voor gymnasium (video)

Zien: deze BN'er is cum laude geslaagd voor gymnasium (video)

Zien: deze <em>BN'er</em> is cum laude geslaagd voor gymnasium (video) Woensdag kreeg een groot aantal leerlingen de uitslag van het eindexamen, en ook bij veel BN’ers werd feest gevierd. Een aantal kinderen van bekende Nederlanders is geslaagd, zoals de zoon van Yvon Jaspers en dochter van Leontien van Moorsel. En een bekende zanger liet weten dat hij cum laude is geslaagd voor het gymnasium… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Ali B breekt: 'Ik zit met een vrouw die 20 jaar lang bedrogen is' Bekijk deze video » Jill Helena in rechtbank tegen Ali B.: "Ik zei echt vaak 'nee' en duwde je weg" (Shownieuws) Bekijk deze video » Ali B zit er helemaal doorheen: 'Ik ben MOE!' Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 13 June om 11:59

Woensdag kreeg een groot aantal leerlingen de uitslag van het eindexamen, en ook bij veel BN’ers werd feest gevierd. Een aantal kinderen van bekende Nederlanders is geslaagd, zoals de zoon van Yvon Jaspers en dochter van Leontien van Moorsel. En een bekende zanger liet weten dat hij cum laude is geslaagd voor het gymnasium…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's