Connie Witteman: 'Wie zit er nog op mij te wachten?'

Connie Witteman: 'Wie zit er nog op mij te wachten?'

Connie Witteman: 'Wie zit er nog op mij te wachten?' Vanessa, tegenwoordig natuurlijk beter bekend als Connie Witteman, is weer helemaal terug. De voormalige popdiva gaat deze zomer niet één maar tweemaal optreden in Amsterdam: op het Milkshake-festival en tijdens het slotfeest van de Amsterdam Pride. De organisatie daarvan zat, terecht, al jaren achter haar aan maar Connie had wat twijfels: 'Ik dacht.. wie zit er op mij te wachten? Ik word 73, wat moet ik daar nog doen?' Nieuwe versie Upside DownOptreden voor alle fans en die kunnen natuurlijk niet wachten. En naast dit goede nieuws heeft Witteman ook nog eens een nieuwe versie van haar iconische hit Upside Down opgenomen. Genoeg om over te praten bij Shownieuws dus. Bekijk het hele gesprek hierboven. Bekijk ook Connie Witteman terug als Vanessa op Milkshake Festival: 'Dit ga ik zingen' Bekijk deze video » Zien: Connie Witteman als Joost Klein de tuin door, 'Euromama' Bekijk deze video » Ali B zit er helemaal doorheen: 'Ik ben MOE!' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 13 June om 13:13

Vanessa, tegenwoordig natuurlijk beter bekend als Connie Witteman, is weer helemaal terug. De voormalige popdiva gaat deze zomer niet één maar tweemaal optreden in Amsterdam: op het Milkshake-festival en tijdens het slotfeest van de Amsterdam Pride. De organisatie daarvan zat, terecht, al jaren achter haar aan maar Connie had wat twijfels: 'Ik dacht.. wie zit er op mij te wachten? Ik word 73, wat moet ik daar nog doen?'

Nieuwe versie Upside Down
Optreden voor alle fans en die kunnen natuurlijk niet wachten. En naast dit goede nieuws heeft Witteman ook nog eens een nieuwe versie van haar iconische hit Upside Down opgenomen. Genoeg om over te praten bij Shownieuws dus. Bekijk het hele gesprek hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's