De Bauers nog geen hit in buitenland: '81.000 kijkers is in België niet zo veel'

De Bauers nog geen hit in buitenland: '81.000 kijkers is in België niet zo veel'

<em>De Bauers</em> nog geen hit in buitenland: '81.000 kijkers is in België niet zo veel' De Bauers - 20 jaar later was in Nederland een knaller van een hit, elke week zaten ruim twee miljoen kijkers voor de buis. Maar in België loopt het nog niet zo lekker. Daar wordt De Bauers uitgezonden bij VTM 2, maar de Vlamingen stemmen niet massaal af op de realitysoap van Frans Bauers en zijn gezin. 81.000 kijkers is in België niet zo veel, vertelt een Belgische entertainmentjournalist. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Juicekanalen richten pijlen op zoons Frans Bauer: gaan Frans jr. en Christiaan vreemd? Bekijk deze video » Frans Bauer: 'Ik ben verBauereerd hierdoor' Bekijk deze video » Frans Bauer onthult: 'Mijn gezin gaat ook een aantal dingen doen in Ahoy' (RENZE) Bekijk deze video »
TV :
Thursday 13 June om 13:00

De Bauers - 20 jaar later was in Nederland een knaller van een hit, elke week zaten ruim twee miljoen kijkers voor de buis. Maar in België loopt het nog niet zo lekker. Daar wordt De Bauers uitgezonden bij VTM 2, maar de Vlamingen stemmen niet massaal af op de realitysoap van Frans Bauers en zijn gezin. 81.000 kijkers is in België niet zo veel, vertelt een Belgische entertainmentjournalist.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's