Ali B over rechtszaak: 'Hoop dat we op een dag kunnen spreken van alleen maar winnaars'

Ali B over rechtszaak: 'Hoop dat we op een dag kunnen spreken van alleen maar winnaars'

Thursday 13 June om 14:11

Ali B reageerde donderdag op de nieuwe getuige die zich last minute heeft gemeld in de zedenzaak, waardoor de strafzaak wellicht langer gaat duren. De rapper hoopte donderdag de zaak te kunnen afsluiten, maar dat gaat niet gebeuren. Ali B, die wordt verdacht van twee aanrandingen en verkrachtingen, heeft daar ook een ‘potje om gehuild’. Dan komt hij met een opvallende uitspraak. “Ik hoop dat we op een dag kunnen spreken van alleen maar winnaars.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ali B</em> over rechtszaak: 'Hoop dat we op een dag kunnen spreken van alleen maar winnaars' Ali B reageerde donderdag op de nieuwe getuige die zich last minute heeft gemeld in de zedenzaak, waardoor de strafzaak wellicht langer gaat duren. De rapper hoopte donderdag de zaak te kunnen afsluiten, maar dat gaat niet gebeuren. Ali B, die wordt verdacht van twee aanrandingen en verkrachtingen, heeft daar ook een ‘potje om gehuild’. Dan komt hij met een opvallende uitspraak. “Ik hoop dat we op een dag kunnen spreken van alleen maar winnaars.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Ali B op tweede zittingsdag: 'Ik heb mijn eigen beleving over wat er gebeurd is' Bekijk deze video » Ali B zit er helemaal doorheen: 'Ik ben MOE!' Bekijk deze video » Ali B: 'Ik weet dat mijn onschuld op een dag wordt aangetoond' Bekijk deze video »
Entertainment :
Ali B over rechtszaak: 'Hoop dat we op een dag kunnen spreken van alleen maar winnaars'

Actuele video's

Meer actuele video's