Marco Schuitmaker niet bij Muziekfeest op het Plein in Goes: volkszanger geeft uitleg

Marco Schuitmaker niet bij Muziekfeest op het Plein in Goes: volkszanger geeft uitleg

<em>Marco Schuitmaker</em> niet bij Muziekfeest op het Plein in Goes: volkszanger geeft uitleg Marco Schuitmaker was afgelopen week op het Muziekfeest op het Plein in Goes de grote afwezige. De volkszanger kon onder meer zijn hit Van Goes tot Purmerend niet ten gehore brengen en in de video hierboven legt hij uit waarom… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. De Oranjezomer: Marco Schuitmaker zingt EK-nummer Oranjebewaarder Bekijk deze video » ZIEN: Wilfred Genee zingt EK-nummer ‘Johnny Rep’ live Bekijk deze video » De Bevers met fans naar Curaçao voor speciaal optreden, maar waar is Willeke Alberti? Bekijk deze video »
Muziek :
Friday 14 June om 09:35

Marco Schuitmaker was afgelopen week op het Muziekfeest op het Plein in Goes de grote afwezige. De volkszanger kon onder meer zijn hit Van Goes tot Purmerend niet ten gehore brengen en in de video hierboven legt hij uit waarom…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's