Ali B vrijdag in rechtbank Haarlem: 'Verheug me erop om het te delen'

Ali B vrijdag in rechtbank Haarlem: 'Verheug me erop om het te delen'

<em>Ali B</em> vrijdag in rechtbank Haarlem: 'Verheug me erop om het te delen' Ali B is vrijdagochtend bij de rechtbank in Haarlem gearriveerd. De rapper hoort vandaag de strafeis van het Openbaar ministerie, Ali wordt verdacht van twee verkrachtingen en twee aanrandingen en mag zijn verhaal doen. Hij laat weten alle vertrouwen te hebben in de rechtstaat en de rechter. “Dit is dé dag. Dit is een opluchting op een trieste dag”, aldus Ali B. “Ik verheug me erop om het te delen, omdat ik vind dat Nederland het moet weten.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Ali B: 'Ik weet dat mijn onschuld op een dag wordt aangetoond' Bekijk deze video » Rob Goossens over advocaat Natacha Harlequin in zedenzaak Ali B.: "Niet heel goed gedaan" Bekijk deze video » Johnny de Mol over zaak Ali B: 'Dat raakt je heel diep' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
Entertainment :
Ali B vrijdag in rechtbank Haarlem: 'Verheug me erop om het te delen'
Friday 14 June om 10:07

Ali B is vrijdagochtend bij de rechtbank in Haarlem gearriveerd. De rapper hoort vandaag de strafeis van het Openbaar ministerie, Ali wordt verdacht van twee verkrachtingen en twee aanrandingen en mag zijn verhaal doen. Hij laat weten alle vertrouwen te hebben in de rechtstaat en de rechter. “Dit is dé dag. Dit is een opluchting op een trieste dag”, aldus Ali B. “Ik verheug me erop om het te delen, omdat ik vind dat Nederland het moet weten.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's