Ali B in tranen in de rechtszaal als advocaat over zijn vrouw Breghje praat (video)

Ali B in tranen in de rechtszaal als advocaat over zijn vrouw Breghje praat (video)

Friday 14 June om 14:26

Vrijdag was het tijd voor het pleidooi van Bart Swier, de advocaat van Ali B. De rapper wordt verdacht van twee aanrandingen en twee verkrachtingen en het OM eist drie jaar cel. De advocaat vertelt hoe zwaar de afgelopen periode was voor Breghje Kommers, de vrouw van Ali B. Ze zou Ali verbaal alle hoeken van de kamer hebben laten zien toen ze ontdekte dat ze lange tijd is bedrogen. Er rollen tranen over het gezicht van Ali B...

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ali B</em> in tranen in de rechtszaal als advocaat over zijn vrouw Breghje praat (video) Vrijdag was het tijd voor het pleidooi van Bart Swier, de advocaat van Ali B. De rapper wordt verdacht van twee aanrandingen en twee verkrachtingen en het OM eist drie jaar cel. De advocaat vertelt hoe zwaar de afgelopen periode was voor Breghje Kommers, de vrouw van Ali B. Ze zou Ali verbaal alle hoeken van de kamer hebben laten zien toen ze ontdekte dat ze lange tijd is bedrogen. Er rollen tranen over het gezicht van Ali B... Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johnny de Mol over zaak Ali B: 'Dat raakt je heel diep' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Zien: OM eist drie jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf tegen Ali B Bekijk deze video » Ali B beschuldigt OM van 'framen op een manier die bijna juicy is' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Ali B in tranen in de rechtszaal als advocaat over zijn vrouw Breghje praat (video)

Actuele video's

Meer actuele video's