Vandaag Inside Oranje: 'Natacha Harlequin heeft zichzelf compleet belachelijk gemaakt' (video)

Vandaag Inside Oranje: 'Natacha Harlequin heeft zichzelf compleet belachelijk gemaakt' (video)

Saturday 15 June om 08:59

De Vandaag Inside Oranje-tafel besprak vrijdag in de eerste uitzending de rol van Natacha Harlequin in het advocatenteam van Ali B. 'Die voegt niks toe. (...) Die is overal volledig overbodig.'

Lees verder onder de video.

<em>Vandaag Inside Oranje</em>: 'Natacha Harlequin heeft zichzelf compleet belachelijk gemaakt' (video) De Vandaag Inside Oranje-tafel besprak vrijdag in de eerste uitzending de rol van Natacha Harlequin in het advocatenteam van Ali B. 'Die voegt niks toe. (...) Die is overal volledig overbodig.' Lees verder onder de video. AdvocaatSinds vorige week is Natacha Harlequin de media-advocaat van Ali B. In Shownieuws vertelde ze over de 'open houding' en het 'goede verhaal' van Ali B, waarop ze veel kritiek kreeg, onder andere van Angela de Jong. Bekijk de video van Vandaag Inside Oranje hierboven.
Talkshow :

Advocaat
Sinds vorige week is Natacha Harlequin de media-advocaat van Ali B. In Shownieuws vertelde ze over de 'open houding' en het 'goede verhaal' van Ali B, waarop ze veel kritiek kreeg, onder andere van Angela de Jong.

Bekijk de video van Vandaag Inside Oranje hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's