Sylvie Meis onder vuur om social media-post over ex: 'Happy divorce day'

Sylvie Meis onder vuur om social media-post over ex: 'Happy divorce day'

<em>Sylvie Meis</em> onder vuur om social media-post over ex: 'Happy divorce day' Bekijk in de video hierboven: Sylvie Meis swingt erop los op de verjaardag van zoon Damián Sylvie Meis heeft een nogal opvallend bericht op social media geplaatst. Ze wenst zichzelf en haar ex-man Niclas Castello namelijk een 'Happy divorce day'. Een scheiding vieren?Sylvie scheidde vorig jaar na ruim twee jaar van Castello en zet nu blij op Instagram dat ze nog steeds vrienden is met Niclas. Maar op steun van volgers hoeft ze niet te rekenen, veel mensen vragen zich af sinds wanneer we een scheiding vieren. En dat is nog een vriendelijke reactie… Bekijk de omstreden post van Sylvie Meis en de reacties hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) Sylvie Meis: 'Damián wordt vaak gevraagd hoe dat is, je moeder zó sexy en succesvol' Bekijk deze video » Sylvie Meis swingt op verjaardag zoon Damián en giert het uit met schoondochter Bekijk deze video » Damián van der Vaart: 'Ik woon bij mijn opa en oma in Beverwijk, supergezellig!' Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 17 June om 15:05

Bekijk in de video hierboven: Sylvie Meis swingt erop los op de verjaardag van zoon Damián

Sylvie Meis heeft een nogal opvallend bericht op social media geplaatst. Ze wenst zichzelf en haar ex-man Niclas Castello namelijk een 'Happy divorce day'.

Een scheiding vieren?
Sylvie scheidde vorig jaar na ruim twee jaar van Castello en zet nu blij op Instagram dat ze nog steeds vrienden is met Niclas. Maar op steun van volgers hoeft ze niet te rekenen, veel mensen vragen zich af sinds wanneer we een scheiding vieren. En dat is nog een vriendelijke reactie…

Bekijk de omstreden post van Sylvie Meis en de reacties hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's