Willem-Alexander is trots op Oranjefans en DIT heeft hij te zeggen over het EK-duel tegen Frankrijk

Willem-Alexander is trots op Oranjefans en DIT heeft hij te zeggen over het EK-duel tegen Frankrijk

Willem-Alexander is trots op Oranjefans en DIT heeft hij te zeggen over het <em>EK-duel</em> tegen Frankrijk Het Nederlands Elftal speelt vrijdagavond zijn tweede EK-duel, tegen Frankrijk. Koning Willem-Alexander zal dat duel ongetwijfeld met Máxima en wat borrelnootjes op de bank gaan volgen maar heeft hij wellicht ook nog een boodschap voor de Oranjeleeuwen? 'Zet hem op en maak er een hele mooie pot van. Laat televisiekijkend Nederland genieten', zo laat hij donderdagochtend weten. 'Trots'De koning heeft gezien hoe de Oranjefans zich gedroegen in Hamburg, waar ze onder andere meezongen met Snollebollekes, en dat maakt hem meer dan trots: 'De hele wereld ziet dat Nederlandse fans zich heel keurig gedragen hebben.' En zo is het. Nu nog winnen. De quote van de koning zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je waarom René van der Gijp denkt dat zowel Nederland als Frankrijk morgenavond genoegen neemt met een gelijkspel, in het fragment van Vandaag Inside Oranje. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Max van den Broek (@max_vdbroek)
TV :
Thursday 20 June om 13:47

Het Nederlands Elftal speelt vrijdagavond zijn tweede EK-duel, tegen Frankrijk. Koning Willem-Alexander zal dat duel ongetwijfeld met Máxima en wat borrelnootjes op de bank gaan volgen maar heeft hij wellicht ook nog een boodschap voor de Oranjeleeuwen? 'Zet hem op en maak er een hele mooie pot van. Laat televisiekijkend Nederland genieten', zo laat hij donderdagochtend weten.

'Trots'
De koning heeft gezien hoe de Oranjefans zich gedroegen in Hamburg, waar ze onder andere meezongen met Snollebollekes, en dat maakt hem meer dan trots: 'De hele wereld ziet dat Nederlandse fans zich heel keurig gedragen hebben.' En zo is het. Nu nog winnen.

De quote van de koning zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je waarom René van der Gijp denkt dat zowel Nederland als Frankrijk morgenavond genoegen neemt met een gelijkspel, in het fragment van Vandaag Inside Oranje.

Actuele video's

Meer actuele video's