Dodelijk ongeluk Lelystad: motorrijder komt om het leven na botsing met vrachtwagen

Dodelijk ongeluk Lelystad: motorrijder komt om het leven na botsing met vrachtwagen

<em>Dodelijk ongeluk</em> Lelystad: motorrijder komt om het leven na botsing met vrachtwagen In Lelystad is donderdagmiddag een motorrijder om het leven gekomen door een ongeluk. Het gaat om een botsing met een vrachtwagen op de Larserdreef. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Wateroverlast in Brabant: bekijk de beelden Bekijk deze video » Rammstein-fans genieten van concert in Goffertpark Nijmegen, ondanks de regen maar mét een regenboog Bekijk deze video » Oranjefans in chaos na windhoos op camping Leipzig: "Schrikken en koud" (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 20 June om 16:08

In Lelystad is donderdagmiddag een motorrijder om het leven gekomen door een ongeluk. Het gaat om een botsing met een vrachtwagen op de Larserdreef. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's