Dilan Yeşilgöz volhardt in leugens 'nareis op nareis' in Tweede Kamer: 'Niet gelogen' (video)

Dilan Yeşilgöz volhardt in leugens 'nareis op nareis' in Tweede Kamer: 'Niet gelogen' (video)

Thursday 20 June om 20:50

Demissionair justitieminister Dilan Yeşilgöz heeft in een debat met de Tweede Kamer gereageerd op de leugens die ze verspreidde over de asielstroom. Ze bestrijdt te hebben gelogen, al laten de cijfers anders zien. Wel zegt ze dat de kwestie haar raakt.

Lees verder onder de video.

<em>Dilan Yeşilgöz</em> volhardt in leugens 'nareis op nareis' in Tweede Kamer: 'Niet gelogen' (video) Demissionair justitieminister Dilan Yeşilgöz heeft in een debat met de Tweede Kamer gereageerd op de leugens die ze verspreidde over de asielstroom. Ze bestrijdt te hebben gelogen, al laten de cijfers anders zien. Wel zegt ze dat de kwestie haar raakt. Lees verder onder de video. LeugensIn het afgelopen najaar zei Yeşilgöz onder andere dat dat er duizenden asielzoekers waren die misbruik maakten van de nareis-regeling. In feite bleken dit er enkele tientallen. Haar uitspraken waren bovendien destijds niet op cijfers gebasseerd. In de Tweede Kamer volhardde Yeşilgöz in de onjuiste voorstelling van zaken. Zo stelde ze dat ze 'beter had moeten formuleren' en weerspreekt ze te hebben gelogen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Chaos bij de VVD: 'Dilan Yesilgöz maakt blunder na blunder' (video) Bekijk deze video » Zien! Arend Jan Boekestijns imitatie van Dilan Yesilgöz en Tineke Schouten imiteert Caroline van der Plas Bekijk deze video » Caroline van der Plas zegt niets maar ZINGT wel (RENZE) Bekijk deze video »
Politiek :
Dilan Yeşilgöz volhardt in leugens 'nareis op nareis' in Tweede Kamer: 'Niet gelogen' (video)

Leugens
In het afgelopen najaar zei Yeşilgöz onder andere dat dat er duizenden asielzoekers waren die misbruik maakten van de nareis-regeling. In feite bleken dit er enkele tientallen. Haar uitspraken waren bovendien destijds niet op cijfers gebasseerd. In de Tweede Kamer volhardde Yeşilgöz in de onjuiste voorstelling van zaken. Zo stelde ze dat ze 'beter had moeten formuleren' en weerspreekt ze te hebben gelogen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's