Rel rond fans die zich uitdossen als Ruud Gullit: wat vinden Koeman en Aké?

Rel rond fans die zich uitdossen als Ruud Gullit: wat vinden Koeman en Aké?

Rel rond fans die zich uitdossen als <em>Ruud Gullit</em>: wat vinden Koeman en Aké? Er is veel ophef ontstaan rond drie Oranje-fans die zich hebben verkleed als Ruud Gullit. Ze wilden een ode brengen aan de voetballer en schminkten hun gezichten donker, dat wordt door een aantal mensen gezien als racisme. Ruud Gullit zelf is vereerdRuud Gullit maakt er zelf geen probleem van en is wel vereerd. Maar wat vinden bondscoach Ronald Koeman en Oranjespeler Nathan Aké er eigenlijk van? Bekijk de video met de reactie van Koeman en Aké hierboven. Vandaag Inside: René hekelt ophef over Ruud Gullit-fans Bekijk deze video » 'Studio Fußball is een mislukt programma, het is verschrikkelijk' (Vandaag Inside Oranje) Bekijk deze video » Noa Vahle over Nederland – Frankrijk: gaat gehavende Mbappé spelen of niet? Bekijk deze video »
Voetbal :
Friday 21 June om 10:25

Er is veel ophef ontstaan rond drie Oranje-fans die zich hebben verkleed als Ruud Gullit. Ze wilden een ode brengen aan de voetballer en schminkten hun gezichten donker, dat wordt door een aantal mensen gezien als racisme.

Ruud Gullit zelf is vereerd
Ruud Gullit maakt er zelf geen probleem van en is wel vereerd. Maar wat vinden bondscoach Ronald Koeman en Oranjespeler Nathan Aké er eigenlijk van?

Bekijk de video met de reactie van Koeman en Aké hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's