Vandaag Inside Oranje: Johan Derksen krijgt brok in z’n keel van optreden 3JS

Vandaag Inside Oranje: Johan Derksen krijgt brok in z’n keel van optreden 3JS

<em>Vandaag Inside Oranje</em>: Johan Derksen krijgt brok in z’n keel van optreden 3JS In Vandaag Inside Oranje verzorgen de 3JS een optreden en zoals bekend is Johan Derksen niet echt fan van de palingsound. Toch is hij dolenthousiast over deze show. Amerikaanse plannen 3JS“Ik zit hier met een brok in mijn keel te kijken”, zegt Johan als de Volendammers klaar zijn met het optreden. “Echt een fantastische zanger, het is geen makkelijk nummer.” Ook vertelt Derksen meer over de nieuwe theatershow van de muzikanten die in het teken staat van Amerika. Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen: 'Marjolein Faber, wil je mee naar mijn kapper?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » 'Studio Fußball is een mislukt programma, het is verschrikkelijk' (Vandaag Inside Oranje) Bekijk deze video » Wilfred Genee: 'Beau van Erven Dorens verdient heel veel geld met die reclame' Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 21 June om 08:43

In Vandaag Inside Oranje verzorgen de 3JS een optreden en zoals bekend is Johan Derksen niet echt fan van de palingsound. Toch is hij dolenthousiast over deze show.

Amerikaanse plannen 3JS
“Ik zit hier met een brok in mijn keel te kijken”, zegt Johan als de Volendammers klaar zijn met het optreden. “Echt een fantastische zanger, het is geen makkelijk nummer.” Ook vertelt Derksen meer over de nieuwe theatershow van de muzikanten die in het teken staat van Amerika.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's