Johan Derksen gaat los op 'decadente opmerking' Angela de Jong over hun vieze toiletten

Johan Derksen gaat los op 'decadente opmerking' Angela de Jong over hun vieze toiletten

<em>Johan Derksen</em> gaat los op 'decadente opmerking' Angela de Jong over hun vieze toiletten Johan Derksen kan het niet laten om Angela de Jong een veeg uit de pan te geven, even geleden brandde ze onder meer de ‘oude vieze toiletten’ af van de tv-studio’s in Hilversum. Volgens Derksen klopt daar niets van en hij bestempelt het als een ‘decadente’ opmerking. Johan raakt z’n ‘kwakje’ wel kwijtAanleiding voor het gesprek is Eva Jinek, die niet in Hilversum maar in Amsterdam haar talkshow wil opnemen. De Jong snapt Jinek wel, onder meer vanwege de vieze en oude wc’s. Maar volgens Johan klopt daar niets van. “Het kunnen wel ouderwetse toiletten zijn, maar ik raak m'n kwakje wel kwijt daar.” Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Friday 21 June om 10:01

Johan Derksen kan het niet laten om Angela de Jong een veeg uit de pan te geven, even geleden brandde ze onder meer de ‘oude vieze toiletten’ af van de tv-studio’s in Hilversum. Volgens Derksen klopt daar niets van en hij bestempelt het als een ‘decadente’ opmerking.

Johan raakt z’n ‘kwakje’ wel kwijt
Aanleiding voor het gesprek is Eva Jinek, die niet in Hilversum maar in Amsterdam haar talkshow wil opnemen. De Jong snapt Jinek wel, onder meer vanwege de vieze en oude wc’s. Maar volgens Johan klopt daar niets van. “Het kunnen wel ouderwetse toiletten zijn, maar ik raak m'n kwakje wel kwijt daar.”

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's