Hele familie gefilmd voor De Frogers: Happy Campers, ook vriend van kleindochter Charlie (17)

Hele familie gefilmd voor De Frogers: Happy Campers, ook vriend van kleindochter Charlie (17)

Hele familie gefilmd voor <em>De Frogers: Happy Campers</em>, ook vriend van kleindochter Charlie (17) Er komt een gloednieuw seizoen van De Frogers: Happy Campers en Natasja Froger meldt dat de hele familie meegaat. Iedereen is enthousiast en ze gaan dus met een heel gezelschap op reis. Ook een nieuwe aanwinst van de familie Froger. “Charlie gaat mee, onze kleindochter van 17, maar haar vriendje mag ook mee”, vertelt Natasja. “Die wordt bijna 18, die gaat niet meer zonder haar vriendje op vakantie, dat snap ik ook.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws leeft mee met Monique Westenberg na triest nieuws hond: 'Ik voel haar pijn' Bekijk deze video » Natasja Froger over kosten optreden Joost Klein: 'BIZAR, zo veel heeft René nooit gevraagd' Bekijk deze video » Natasja Froger deelt klusdrama in Shownieuws: 'Toen kwam alle verf van de muur' (video) Bekijk deze video »
TV :
Friday 21 June om 10:39

Er komt een gloednieuw seizoen van De Frogers: Happy Campers en Natasja Froger meldt dat de hele familie meegaat. Iedereen is enthousiast en ze gaan dus met een heel gezelschap op reis. Ook een nieuwe aanwinst van de familie Froger. “Charlie gaat mee, onze kleindochter van 17, maar haar vriendje mag ook mee”, vertelt Natasja. “Die wordt bijna 18, die gaat niet meer zonder haar vriendje op vakantie, dat snap ik ook.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's