Mark Rutte bij laatste ministerraad: 'Eer dat Nederland me dit 14 jaar liet doen'

Mark Rutte bij laatste ministerraad: 'Eer dat Nederland me dit 14 jaar liet doen'

<em>Mark Rutte</em> bij laatste ministerraad: 'Eer dat Nederland me dit 14 jaar liet doen' Mark Rutte begint met afscheid nemen, over een paar maanden gaat de aftredend premier aan de slag als de grote baas van de NAVO. Een aantal collega’s, waaronder Hugo de Jonge, kijkt terug op de samenwerking met Rutte. En Rutte laat al weten dat hij het een eer vond dat Nederland hem voor 14 jaar heeft gekozen als premier. Ze gaan met het Kabinet nog afscheid nemen en Rutte geeft nog een strandfeest in augustus… Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien! Hoogte- en dieptepunten uit tijdperk Rutte (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Plakshot: bekijk hilarische sollicitatie Mark Rutte bij de NAVO Bekijk deze video » Dick Schoof feliciteert Mark Rutte met nieuwe baan: 'Echt heel mooi' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Friday 21 June om 13:11

Mark Rutte begint met afscheid nemen, over een paar maanden gaat de aftredend premier aan de slag als de grote baas van de NAVO. Een aantal collega’s, waaronder Hugo de Jonge, kijkt terug op de samenwerking met Rutte. En Rutte laat al weten dat hij het een eer vond dat Nederland hem voor 14 jaar heeft gekozen als premier. Ze gaan met het Kabinet nog afscheid nemen en Rutte geeft nog een strandfeest in augustus…

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's