Hart van Nederland: man en vrouw raken zwaargewond op Zeeuwse camping na conflict' (video)

Hart van Nederland: man en vrouw raken zwaargewond op Zeeuwse camping na conflict' (video)

Sunday 23 June om 10:10

<em>Hart van Nederland</em>: man en vrouw raken zwaargewond op Zeeuwse camping na conflict' (video) Een man (69) en een vrouw (53) uit Duitsland zijn zaterdagavond zwaargewond geraakt op een Zeeuwse camping nadat zij met elkaar in een 'gewelddadig conflict' terecht waren gekomen, zo meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. De hulpdiensten kwamen ter plaatste met twee ambulances en een traumaheli. De politie doet nog onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Ineens wordt het toch zomer in Nederland: 'Mijd de zon en smeer je goed in' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser overleden na naanrijding N325 in Nijmegen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: ruzie mondt uit in steekpartij in centrum van Apeldoorn (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een man (69) en een vrouw (53) uit Duitsland zijn zaterdagavond zwaargewond geraakt op een Zeeuwse camping nadat zij met elkaar in een 'gewelddadig conflict' terecht waren gekomen, zo meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. De hulpdiensten kwamen ter plaatste met twee ambulances en een traumaheli. De politie doet nog onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's