Hart van Nederland: tien gewonden door val megaspandoek bij wedstrijd FC Twente (video)

Hart van Nederland: tien gewonden door val megaspandoek bij wedstrijd FC Twente (video)

Sunday 23 June om 10:30

<em>Hart van Nederland</em>: tien gewonden door val megaspandoek bij wedstrijd FC Twente (video) Wat zaterdag een mooie sfeeractie moest worden bij een de voetbalwedstrijd Stevo-FC Twente, eindigde in een drama. Door de val van een stellage op voetbalsupporters zijn in totaal tien mensen gewond geraakt, waarvan een aantal zwaargewond, zo meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Ineens wordt het toch zomer in Nederland: 'Mijd de zon en smeer je goed in' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser overleden na naanrijding N325 in Nijmegen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: ruzie mondt uit in steekpartij in centrum van Apeldoorn (video) Bekijk deze video »
TV :

Wat zaterdag een mooie sfeeractie moest worden bij een de voetbalwedstrijd Stevo-FC Twente, eindigde in een drama. Door de val van een stellage op voetbalsupporters zijn in totaal tien mensen gewond geraakt, waarvan een aantal zwaargewond, zo meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's