Maxime Meiland ziet na drie weken kinderen weer: 'Mama is terug!'

Maxime Meiland ziet na drie weken kinderen weer: 'Mama is terug!'

<em>Maxime Meiland</em> ziet na drie weken kinderen weer: 'Mama is terug!' De Meilandjes trekken voor een nieuwe realityserie zeven weken door Europa met een camper, maar na drie weken zijn ze alweer in Nederland. De serie wordt namelijk in twee delen opgenomen, dus Maxime kan na drie weken haar kinderen weer zien. Claire en Vivé blij om mama Maxime weer te zienOp social media plaatst Maxime beelden van de grote hereniging. Ze gaat haar meiden Claire en Vivé ophalen van school en de dochters zijn duidelijk blij om hun moeder weer in de armen te kunnen sluiten… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Martien Meiland heeft allemaal bloed onder zijn neus: 'Geen idee hoe dat komt' Bekijk deze video » Zien: Martien Meiland gilt het uit als Oranje scoort Bekijk deze video » Regisseur Chateau Meiland: 'Familie Meiland zou eigenlijk moeten stoppen met tv' (video) Bekijk deze video »
TV :
Monday 24 June om 10:45

De Meilandjes trekken voor een nieuwe realityserie zeven weken door Europa met een camper, maar na drie weken zijn ze alweer in Nederland. De serie wordt namelijk in twee delen opgenomen, dus Maxime kan na drie weken haar kinderen weer zien.

Claire en Vivé blij om mama Maxime weer te zien
Op social media plaatst Maxime beelden van de grote hereniging. Ze gaat haar meiden Claire en Vivé ophalen van school en de dochters zijn duidelijk blij om hun moeder weer in de armen te kunnen sluiten…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's