Joost Klein geeft hints: gaat hij na rel in 2025 alsnog naar het Songfestival?

Joost Klein geeft hints: gaat hij na rel in 2025 alsnog naar het Songfestival?

<em>Joost Klein</em> geeft hints: gaat hij na rel in 2025 alsnog naar het Songfestival? Joost Klein heeft officieel nog niet gereageerd op de rel rond het Songfestival van dit jaar. Maar de zanger geeft wel allerlei hints: gaat hij volgend jaar alsnog naar het liedjesfestijn? Afgelopen jaar ging in de finale het grote feest niet door na een incident met een cameravrouw. Maar nu staat er onder meer op zijn uitzendpagina van Instagram ‘Eurovision 2025’. Eline de Ruig heeft zo haar eigen theorieën… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Angela de Jong over Songfestival-rel Joost Klein: 'Dit vind ik echt heel gek' Bekijk deze video » Natasja Froger over kosten optreden Joost Klein: 'BIZAR, zo veel heeft René nooit gevraagd' Bekijk deze video » Terugkijken: emotionele Joost Klein zet Pinkpop in vuur en vlam (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Monday 24 June om 10:06

Joost Klein heeft officieel nog niet gereageerd op de rel rond het Songfestival van dit jaar. Maar de zanger geeft wel allerlei hints: gaat hij volgend jaar alsnog naar het liedjesfestijn? Afgelopen jaar ging in de finale het grote feest niet door na een incident met een cameravrouw. Maar nu staat er onder meer op zijn uitzendpagina van Instagram ‘Eurovision 2025’. Eline de Ruig heeft zo haar eigen theorieën…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's