Bibi krijgt handboek in Au pairs: 'Als je koorts hebt, gaan we je isoleren'

Bibi krijgt handboek in Au pairs: 'Als je koorts hebt, gaan we je isoleren'

Bibi krijgt handboek in <em>Au pairs</em>: 'Als je koorts hebt, gaan we je isoleren' In Au pairs komt Bibi aan bij haar nieuwe gastgezin. Ze krijgt direct een handboek in haar handen gedrukt met allerlei regels, zo moet ze tien minuten voor haar shift begint klaarstaan en al hebben gegeten. Ook mag ze het huis niet uit als ze te ziek is om te werken. “Als je koorts hebt, gaan we je isoleren.” Bekijk de beelden van Au pairs hieronder. Au pairs is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 3 (behalve 25 juni ivm het EK). Je kunt de beste fragmenten van Au pairs terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Au pairs: Quincy beveelt moeder gastgezin troep op te ruimen, 'ze haat mij!' Bekijk deze video » Au pairs: Melanie woest als moeder de baby alleen achterlaat voor gratis lamp Bekijk deze video » Bibi krijgt sneer van gastouder in Au pairs: 'We zijn niet het Hyatt' Bekijk deze video »
Monday 24 June om 13:54

In Au pairs komt Bibi aan bij haar nieuwe gastgezin. Ze krijgt direct een handboek in haar handen gedrukt met allerlei regels, zo moet ze tien minuten voor haar shift begint klaarstaan en al hebben gegeten. Ook mag ze het huis niet uit als ze te ziek is om te werken. “Als je koorts hebt, gaan we je isoleren.”

Bekijk de beelden van Au pairs hieronder.

Au pairs is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 3 (behalve 25 juni ivm het EK). Je kunt de beste fragmenten van Au pairs terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's