Mr. Frank Visser doet uitspraak: Jacqueline snapt niets van 'blotekontenverhaal' buurman

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Jacqueline snapt niets van 'blotekontenverhaal' buurman

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: Jacqueline snapt niets van 'blotekontenverhaal' buurman In een herhaling van Mr. Frank Visser doet uitspraak voert Jacqueline een pittige discussie met haar buren. Ze heeft een kerkje gekocht en daar een hek omheen gezet, maar haar buurman heeft het hek weggehaald omdat het op zijn grond zou staan. Er wordt flink gediscussieerd over en weer, en haar buurman zegt dat hij het een ‘blotekontenverhaal’ vindt. Jacqueline begrijpt er niets van. “Wonderlijke uitspraak. Ik heb nog nooit van een ‘blotekontenverhaal’ gehoord.” Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere maandag om 21.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Viktor Brand spreekt buurvrouw Gerda streng toe: 'Dat is egoïstich' (Mr. Frank Visser doet uitspraak) Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: hair-extensions zorgen voor geruzie Bekijk deze video » Pittige discussie in Mr. Frank Visser doet uitspraak: kunnen kippen kukelen? Bekijk deze video »
Monday 24 June om 14:53

In een herhaling van Mr. Frank Visser doet uitspraak voert Jacqueline een pittige discussie met haar buren. Ze heeft een kerkje gekocht en daar een hek omheen gezet, maar haar buurman heeft het hek weggehaald omdat het op zijn grond zou staan. Er wordt flink gediscussieerd over en weer, en haar buurman zegt dat hij het een ‘blotekontenverhaal’ vindt. Jacqueline begrijpt er niets van. “Wonderlijke uitspraak. Ik heb nog nooit van een ‘blotekontenverhaal’ gehoord.”

Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere maandag om 21.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's