B&B vol liefde start 15 juli bij RTL 4: bekijk hier de eerste beelden

B&B vol liefde start 15 juli bij RTL 4: bekijk hier de eerste beelden

<em>B&amp;B vol liefde</em> start 15 juli bij RTL 4: bekijk hier de eerste beelden De zomer is begonnen en dat betekent dat je binnenkort weer volop kunt genieten van B&B vol liefde. Nog even geduld, vanaf 15 juli laat het datingprogramma zien wat de B&B-eigenaren zoal beleven met hun potentiële nieuwe liefdes. Is Thijz iets te vrijpostig?In de eerste beelden is onder meer te zien dat Anja het nog rustig aan doet in Frankrijk. Als ze een date ontmoet, wil ze nog niet zoenen. Thijz gooit het over een heel andere boeg en is juist zeer amicaal. Hij vraagt zich dan ook af of hij niet iets te vrijpostig was bij de eerste ontmoeting… Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Walter uit B&B vol liefde heeft een nieuwe liefde van 27 jaar: 'Stapelgek op jou!' Bekijk deze video » Zien: Debbie uit B&B vol liefde deelt levensverhaal en inspiratie in eigen boek Bekijk deze video » Draadstaal persifleert B&B vol liefde: bekijk hier de hilarische bloopers Bekijk deze video »
TV :
B&B vol liefde start 15 juli bij RTL 4: bekijk hier de eerste beelden
Tuesday 25 June om 09:53

De zomer is begonnen en dat betekent dat je binnenkort weer volop kunt genieten van B&B vol liefde. Nog even geduld, vanaf 15 juli laat het datingprogramma zien wat de B&B-eigenaren zoal beleven met hun potentiële nieuwe liefdes.

Is Thijz iets te vrijpostig?
In de eerste beelden is onder meer te zien dat Anja het nog rustig aan doet in Frankrijk. Als ze een date ontmoet, wil ze nog niet zoenen. Thijz gooit het over een heel andere boeg en is juist zeer amicaal. Hij vraagt zich dan ook af of hij niet iets te vrijpostig was bij de eerste ontmoeting…

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's