André van Duin viert mijlpaal met postzegels en verrassingsavond: 60 jaar in het vak

André van Duin viert mijlpaal met postzegels en verrassingsavond: 60 jaar in het vak

<em>André van Duin</em> viert mijlpaal met postzegels en verrassingsavond: 60 jaar in het vak André van Duin viert een bijzonder jubileum, hij zit namelijk alweer zestig jaar in het vak. Het is precies zestig jaar geleden dat hij de talentenjacht Nieuwe Oogst won, met zijn iconische act. De komiek krijgt voor deze gelegenheid speciale postzegels, en een verrassingsavond in het Nieuwe Luxor Theater. Bekijk de video van Shownieuws met een interview met André van Duin hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. André van Duin 'onthult': 'Ik ben fan van Vandaag Inside' Bekijk deze video » Hilarisch: zo liet de vader van André van Duin weten dat hij een bekende zoon had (Tijd voor MAX) Bekijk deze video » BEAU gemist? André van Duin over de band met zijn ouders Bekijk deze video »
Entertainment :
Tuesday 25 June om 08:25

André van Duin viert een bijzonder jubileum, hij zit namelijk alweer zestig jaar in het vak. Het is precies zestig jaar geleden dat hij de talentenjacht Nieuwe Oogst won, met zijn iconische act. De komiek krijgt voor deze gelegenheid speciale postzegels, en een verrassingsavond in het Nieuwe Luxor Theater.

Bekijk de video van Shownieuws met een interview met André van Duin hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's