Johan Derksen in de war door vette snack: 'Kapstokje?' (Vandaag Inside Oranje)

Johan Derksen in de war door vette snack: 'Kapstokje?' (Vandaag Inside Oranje)

Johan Derksen in de war door vette snack: 'Kapstokje?' (<em>Vandaag Inside Oranje</em>) In Vandaag Inside Oranje praat Johan Derksen over de vette snacks van vroeger, toen je alleen nog mayonaise en piccalilly als sauzen had. Ook vertelt de analyticus dat muzikanten tijdens zijn theatertour bij de snackbar weleens een ‘kapstokje’ haalden. Of is hij in de war met een andere vette hap? Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside Oranje: Wilfred Genee ligt dubbel om eigen grap over boek Michiel Vos Bekijk deze video » Moet Memphis Depay spelen? Heren Vandaag Inside Oranje geven ongezouten mening Bekijk deze video »
Talkshow :
Tuesday 25 June om 08:48

In Vandaag Inside Oranje praat Johan Derksen over de vette snacks van vroeger, toen je alleen nog mayonaise en piccalilly als sauzen had. Ook vertelt de analyticus dat muzikanten tijdens zijn theatertour bij de snackbar weleens een ‘kapstokje’ haalden. Of is hij in de war met een andere vette hap?

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's