André Hazes laat zoontje Dré weer zien in oude schattige video

André Hazes laat zoontje Dré weer zien in oude schattige video

<em>André Hazes</em> laat zoontje Dré weer zien in oude schattige video André Hazes laat normaal zijn zoontje Dré niet zien op social media, maar hij maakt een uitzondering. In een video van een aantal jaren geleden is Dré namelijk nog een peuter. “Nu ben ik veel groter, zo meteen gaan jullie mij in het klein zien”, zegt de zoon van André in de aankondiging buiten beeld. In de video neemt André zijn zoontje op een smerige manier in de maling… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Schiffmachers' Legacy: Henk toont bizar aandenken aan Rachel-tattoo van André Hazes Bekijk deze video » Zien: André Hazes plaatst bloedordinaire Instagrampost Bekijk deze video » André Hazes & Monique DOLENTHOUSIAST na lopen Avondvierdaagse: 'Echt heel leuk!' Bekijk deze video »
Entertainment :
Tuesday 25 June om 11:14

André Hazes laat normaal zijn zoontje Dré niet zien op social media, maar hij maakt een uitzondering. In een video van een aantal jaren geleden is Dré namelijk nog een peuter. “Nu ben ik veel groter, zo meteen gaan jullie mij in het klein zien”, zegt de zoon van André in de aankondiging buiten beeld. In de video neemt André zijn zoontje op een smerige manier in de maling…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's