Woensdag in Jinek: Han Bouwmeester over omgekomen Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken

Woensdag in Jinek: Han Bouwmeester over omgekomen Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken
De gasten van woensdag 18 januari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 18 januari.

De gasten van Jinek op woensdag 18 januari

  • Zes bevriende acteurs lieten hun lockdowndroom uitkomen: het schrijven, regisseren én spelen in een eigen film.Jon Karthaus, Carolien Spoor, Steef de Bot, Lisa Zweerman, Kay Greidanus en Sarah Chronis schuiven aan over hun ultieme project bij Eva.

  • De Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken is vanochtend omgekomen bij een tragisch helikopterongeluk. Kolonel Han Bouwmeester geeft ons de laatste updates.

  • Vanaf eind maart geldt er geen beperking meer van het aantal vertrekkende passagiers vanaf Schiphol. Maar kunnen ze dat waarmaken? Dit bespreken we met luchtvaartjournalist Doron Sajet.

  • Tennislegende Marcella Mesker ontving vandaag de Theo Koomen Award. Ook blikken we met haar terug op de spannende wedstrijd tussen Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV