Vanavond op tv: Laatste DNA Onbekend, kwartfinalist Slimste mens en PSV en Feyenoord in beker

Vanavond op tv: Laatste DNA Onbekend, kwartfinalist Slimste mens en PSV en Feyenoord in beker
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 8 februari

Kijktip :

Vanavond staat NPO 1 weer bol van de kijkcijferkanonnen: de kwartfinale van De slimste mens staat op het programma met Mátyás Bittenbinder als uitdager. Verder zien we de laatste aflevering van DNA Onbekend. Ook voor de sportliefhebbers is er wat te beleven: PSV en Feyenoord spelen namelijk voor de TOTO KNVB Beker hun achtste finales. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 8 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: PSV - FC Emmen (KNVB Beker)

ESPN
18:45 uur

Voorbeschouwing vanaf 17.30 uur, live verslag vanaf 18.45 uur. Op woensdag 8 februari spelen PSV en FC Emmen in de achtste finales van de KNVB Beker tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De Eindhovenaren wisten afgelopen zondag in de laatste minuten toch de drie punten uit handen te geven in De Kuip tegen koploper Feyenoord. Ondanks dat namen ze wel een punt mee, en dat zal toch het nodige vertrouwen hebben gegeven. Tegen Emmen moet gewonnen kunnen worden: gaat de bekerwinnaar van vorig jaar ook dit jaar de kwartfinales halen? Enige probleem: nog geen twee weken terug verloren de Eindhovenaren in Emmen... als dat maar goed komt.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Lingo VIPS: Stefano Keizers en Roos Schlikker

NET 5
19:52 uur

In de derde aflevering van Lingo VIPS spelen opnieuw vier BN'ers een versimpelde versie van het spel onder leiding van Jan Versteegh. Twee oud-deelnemers an Expeditie Robinson nemen het op tegen een team met een journalist en een cabaretier. Die laatste twee zijn namelijk Roos Schlikker, journalist en auteur en cabaretier Stefano Keizers. De twee nemen het op tegen een duo uit het laatste seizoen van Expeditie Robinson, namelijk April Darby en London Loy. Die laatste haalde dit jaar de finale van het programma.

Avonturenfilm: Jurassic World: Fallen Kingdom

Veronica
20:25 uur

In Jurassic World: Fallen Kingdom dreigt een vulkaan op het eiland uit te barsten: dat vormt een gevaar voor de overgebleven dinosaurussen. Owen en Claire zijn de aangewezen personen om te zorgen dat de dinosaurussen gered worden.

De slimste mens: Mátyás Bittenbinder

NPO 1
20:34 uur

Woensdag is alweer de derde dag van de finaleweek van De slimste mens: Matyas Bittenbinder keert terug in de stoel waar hij een paar weken geleden voor het eerst zat. Kan hij doordringen tot de finale? De huisbioloog van Eva Jinek kwam ver in De slimste: hij zat zes keer in de stoelen bij Van Rossem en Freriks, maar werd slechts één keer de Simste van de dag. Later in de finaleweek komen Anniek Pheifer en Martin Rombouts nog op de meest linkerstoel te zitten: wie wint De Slimste seizoen 'winter 2023'?

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Live: Feyenoord - NEC (TOTO KNVB Beker)

FOX
21:00 uur

Voorbeschouwing om 20.00 uur, live verslag vanaf 21.00 uur. Op woensdag 8 februari spelen Feyenoord en NEC in de achtste finale van de KNVB Beker tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De Rotterdammers zijn nog steeds koploper in de Eredivisie en zitten ook nog steeds in de Europa League. De ploeg van Arne Slot doet dus nog steeds mee voor drie prijzen dit seizoen, iets dat men in Rotterdam-Zuid niet vaak meemaakt. Tegen NEC gaat Feyenoord proberen de kwartfinales te bereiken. Vorig jaar kwam Feyenoord overigens niet verder dan de tweede ronde.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Slot: DNA Onbekend

NPO 1
21:21 uur

In de laatste aflevering van DNA Onbekend staan de twee 'zussen' Petra en Jeanet centraal. Ze hadden ruim tweeëntwintig jaar geen enkel contact, maar door een schokkende onthulling kregen ze dat weer. De twee zussen van 44 en 48 jaar belden onlangs weer met elkaar. Helaas had dat geen fijne reden: hun vader zou vlak voor zijn dood hebben verteld dat Petra niet zijn biologische dochter is. Jeanet twijfelt echter zelf of zij wel een dochter is van hun moeder. Zouden de twee helemaal geen zussen zijn?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV