Dinsdag in Familie Gillis, massa is kassa: wordt Wendy een grote ster op TikTok?

Dinsdag in Familie Gillis, massa is kassa: wordt Wendy een grote ster op TikTok?
Peter koopt gigantische camper

Kijktip :

Dinsdag 20 juni is het tijd voor een nieuwe aflevering van Familie Gillis, massa is kassa. Deze keer zie je onder meer hoe Wendy, de nieuwe vlam van Peter, een stap zet in haar social media-carrière en wellicht een grote influencer wordt…

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Peter koopt Rolls-Royce onder de campers
In de nieuwe aflevering zie je Peter Gillis die een nieuwe aanwinst voor zijn wagenpark heeft aangeschaft. Het wordt ook wel de Rolls-Royce onder de campers genoemd en het is een enorm gevaarte. En deze camper wordt onmiddellijk aan een grondige rijtest onderworpen.

Mieke en Johnny maken videoclip
De TikTok-ruimte voor Peter’s kersverse vriendin Wendy moet nodig onder handen worden genomen, dus wordt huisvriend en interieurspecialist Marc opgetrommeld voor advies. Mieke en Johnny hebben ook weer een mooie rol in deze aflevering, ze zetten een volgende stap in hun zangcarrière: ze nemen een videoclip op aan de zonnige Spaanse Costa.

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's