Recensie: Romance in Style van Hallmark Channel is dikke hit op Netflix

Recensie: Romance in Style van Hallmark Channel is dikke hit op Netflix
Met Jaicy Elliot en Benjamin Hollingsworth

Film :

Vanaf 1 juli is de film Romance in Style te zien op Netflix. De tentakels van Hallmark Channel hebben ook streamingdienst Netflix al een tijdje bereikt. Is dit goed of slecht nieuws? Deze film doet denken aan de erg grappige serie Ugly Betty, maar dan zonder humor. Lees hier de filmrecensie van Romance in Style.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Body positivity
Het verhaal gaat over Ella, Haar unieke ontwerpen inspireren uitgeverij Derek om grote maten mode in zijn tijdschrift op te nemen. Het duurt niet lang voordat Derek beseft dat Ella's invloed veel verder reikt dan de catwalk alleen.

Actrice Jaicy Elliot (Ella) en Benjamin Hollingsworth (Derek) in de film 'Romance in Style'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 7,1

Op het moment van schrijven staat deze romantische film stralend op één van de best bekeken films op Netflix. Een heuse Ugly Betty kloon in filmvorm, want zelfs de karakters - en dan vooral de bijrollen - lijken heel sterk op de acteurs uit de leuke serie (die inmiddels ook alweer 16 jaar oud is). Als je dat frame loslaat, zie je een echte Hallmark productie die verder weinig verrassingen in huis heeft. De film gaat voor een deel over plus-size modellen en inclusiviteit, wat in deze tijd een groot goed is. Ook in deze film gaat na tegenslag de zon weer schijnen met aardige rollen voor Jaicy Elliot en Benjamin Hollingsworth. Wie echter het glazuur op zijn of haar tanden wil houden moet deze mierzoete en toch vrij saaie televisiefilm overslaan. Twee sterren.

Cast
Naast Jaicy Elliot (Grey's Anatomy) en Benjamin Hollingsworth (Virgin River) zijn ook Laura Soltis (The Wedding Contract), Connie Manfredi (Under the Christmas Tree) en Jorja Cadence (Priscilla) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Michael Robison (Autumn in the City).

Vanaf 1 juli 2023 is de film Romance in Style te zien op Netflix. Genre: romantiek, Komedie. Tijdsduur: 84 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's