All Against 1 start zaterdag live bij RTL 4: kandidaat speelt tegen heel Nederland

All Against 1 start zaterdag live bij RTL 4: kandidaat speelt tegen heel Nederland
Experimenten met Jelka van Houten en Martijn Krabbé

Kijktip :

Zaterdag gaat er bij RTL 4 een gloednieuw programma van start: All Against 1. De titel verraadt het al, in deze spelshow neemt één kandidaat in de studio het live op tegen heel Nederland.

All Against 1 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Unieke experimenten met Jelka van Houten
Zowel de kandidaat als de spelers thuis krijgen de opdracht om de uitkomsten van unieke experimenten in te schatten. Het gaat om allerlei grappige, bijzondere of mooie experimenten die worden begeleid door Jelka van Houten. Ook zal ze hierbij zelf de handen uit de mouwen steken. De show wordt aan elkaar gepraat door Martijn Krabbé.

Wie wint de prijzenpot?
Het leuke is dat je als tv-kijker thuis vanuit je luie stoel kunt meespelen, hierbij moet je vragen over het experiment beantwoorden. Hoeveel baby’s kan Jelka bijvoorbeeld aan het lachen maken? Het gemiddelde van de kijkers thuis geldt als antwoord tegenover dat van de kandidaat in de studio, wie zit het dichtst bij het correcte antwoord? Per vraag gaat het geld in de pot van de speler of van de mensen thuis. Na zeven experimenten wordt bepaald wie de geldprijs daadwerkelijk wint: de kandidaat in de studio of één van de thuisspelers…

All Against 1 is vanaf zaterdag 11 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van All Against 1 terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's