Finale Serious Request 2023 op Kerstavond live bij NPO 3: hoeveel geld is opgehaald?

Finale Serious Request 2023 op Kerstavond live bij NPO 3: hoeveel geld is opgehaald?
Actie dit jaar voor ALS Nederland

Kijktip :

Op Kerstavond komt traditiegetrouw de actie van 3FM Serious Request ten einde. In de grote finale wordt onthuld hoeveel geld de actie heeft opgebracht, dit jaar gaan alle donaties naar ALS Nederland.

Serious Request: de finale gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Glazen Huis weer open
Tijdens deze live afsluiting van Serious Request 2023 verlaten 3FM-dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman het Glazen Huis. Ze hebben hier een week lang opgesloten gezeten om 24/7 radio te maken, ze mochten ook niet eten of hun mobiele telefoon gebruiken. Het Glazen Huis staat dit jaar in Nijmegen.

Eindbedrag ALS Nederland
Na een week vol bijzondere acties en in het gezelschap van bekende gasten wordt op deze Kerstavond het eindbedrag voor ALS Nederland bekendgemaakt. Voor de dj's het huis verlaten, kijken Annefleur Schipper en Vera Siemons samen met bekende gasten terug op een week vol acties, optredens en bijzonderheden. Dit jaar is voor de finale ook een muzikale verrassing beloofd…

Serious Request: de finale is zondag 24 december om 19.40 uur te zien op NPO 3. Op Gids.tv zie je ook de hoogtepunten van Serious Request.

Actuele video's

Meer actuele video's