Inclusief Rutger: hoe woke zijn Johan Derksen, Tunahan Kuzu & Maxim Hartman?

Inclusief Rutger: hoe woke zijn Johan Derksen, Tunahan Kuzu & Maxim Hartman?

Dinsdag 3 mei 2022 om 13:08

Rutger Castricum lijkt ook in te zien dat de woke-community nogal aan het doorslaan is en besloot daar een programma over te maken: Inclusief Rutger. Hierin gaat hij op zoek naar zijn eigen rol in een inclusieve samenleving: "Op het moment dat je niet woke bent, ben je een racist. En dat stoort mij enorm aan deze tijd."

'Iedereen is snel gekwetst'
De PowNed-presentator sprak met verschillende personen die hun stem nog durven te laten horen in het verhitte debat, zoals Johan Derksen, Freek de Jonge, Tunahan Kuzu en Maxim Hartman. Die laatste omschrijft het probleem treffend: "Iedereen is gewoon fucking snel gekwetst tegenwoordig."

Bekijk de aankondiging van Inclusief Rutger, dat vanaf vrijdag 13 mei wekelijks om 22:20 uur op NPO 2 te zien is, hieronder

Inclusief Rutger: hoe <em>woke</em> zijn Johan Derksen, Tunahan Kuzu &amp; Maxim Hartman? Rutger Castricum lijkt ook in te zien dat de woke-community nogal aan het doorslaan is en besloot daar een programma over te maken: Inclusief Rutger. Hierin gaat hij op zoek naar zijn eigen rol in een inclusieve samenleving: "Op het moment dat je niet woke bent, ben je een racist. En dat stoort mij enorm aan deze tijd." 'Iedereen is snel gekwetst'De PowNed-presentator sprak met verschillende personen die hun stem nog durven te laten horen in het verhitte debat, zoals Johan Derksen, Freek de Jonge, Tunahan Kuzu en Maxim Hartman. Die laatste omschrijft het probleem treffend: "Iedereen is gewoon fucking snel gekwetst tegenwoordig." Bekijk de aankondiging van Inclusief Rutger, dat vanaf vrijdag 13 mei wekelijks om 22:20 uur op NPO 2 te zien is, hieronder Bekijk ook Henk Westbroek hekelt anonieme bedreigers Derksen & Akyol: 'Ik veracht ze' (video) Bekijk deze video » Mannen Vandaag Inside houden de deur gesloten: "We nemen even onze rust" Bekijk deze video » Zien: vrouw René van der Gijp, Minouche, beleeft hectische dagen en pakt azijnpissers aan Bekijk deze video »
TV :
Inclusief Rutger: hoe woke zijn Johan Derksen, Tunahan Kuzu & Maxim Hartman?

Actuele video's

Meer actuele video's