Zien: Monica Geuze trekt vies gezicht bij ex Lil' Kleine

Zien: Monica Geuze trekt vies gezicht bij ex Lil' Kleine

Zien: <em>Monica Geuze</em> trekt vies gezicht bij ex Lil' Kleine Zien: Monica Geuze gaat helemaal los op christelijk kinderliedje Lil' Kleine liet even geleden nog weten dat Monica Geuze zijn grote liefde was. Maar het lijkt erop dat Monica deze liefdevolle blik op het verleden niet deelt met de omstreden rapper. In een video op TikTok doet Monica een spelletje om te ontdekken welke BN'er moeder ze is. Dan moet Monica kiezen met wie haar dochter vooral NIET thuis mag komen: Lil' Kleine of voetballer Noa Lang. De influencer is duidelijk, met een vies gezicht kiest ze meteen voor haar ex Jorik Scholten... Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Kijkers over Monica Geuze in The Masked Singer: "Kan deze plamuurkut snel verdwijnen" Bekijk deze video » Zien: Monica Geuze hint op 'rommelig' en juicy' seizoen van De Bachelor (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Hoe is Monica Geuze in het echt volgens deelnemer The Bachelor? Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 29 april om 10:36

Zien: Monica Geuze gaat helemaal los op christelijk kinderliedje

Lil' Kleine liet even geleden nog weten dat Monica Geuze zijn grote liefde was. Maar het lijkt erop dat Monica deze liefdevolle blik op het verleden niet deelt met de omstreden rapper.

In een video op TikTok doet Monica een spelletje om te ontdekken welke BN'er moeder ze is. Dan moet Monica kiezen met wie haar dochter vooral NIET thuis mag komen: Lil' Kleine of voetballer Noa Lang. De influencer is duidelijk, met een vies gezicht kiest ze meteen voor haar ex Jorik Scholten...

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's