Rechtsgeleerde Wim Voermans in Op1 over gewiste sms'jes Mark Rutte: 'Ontoelaatbaar' (video)

Rechtsgeleerde Wim Voermans in Op1 over gewiste sms'jes Mark Rutte: 'Ontoelaatbaar' (video)

Woensdag 18 mei 2022 om 23:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Jarenlang verwijderde Mark Rutte in zijn ogen irrelevante sms’jes van zijn oude Nokia, omdat zijn telefoon te weinig opslagruimte zou hebben. Rechtsgeleerde Wim Voermans vindt dit onacceptabel, vertelde hij in de talkshow Op1.

Lees verder onder de video.

Rechtsgeleerde Wim Voermans in <em>Op1</em> over gewiste sms'jes <em>Mark Rutte</em>: 'Ontoelaatbaar' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Jarenlang verwijderde Mark Rutte in zijn ogen irrelevante sms’jes van zijn oude Nokia, omdat zijn telefoon te weinig opslagruimte zou hebben. Rechtsgeleerde Wim Voermans vindt dit onacceptabel, vertelde hij in de talkshow Op1. Lees verder onder de video. 'Ontoelaatbaar'Voermans vindt het ontoelaatbaar dat premier Rutte jarenlang zijn sms’jes heeft gewist. In bovenstaand fragment zegt hij: 'Mark Rutte wist sinds 2017 dat het opgevraagd kon worden. Als je dan nog 4 jaar doorgaat, is je iets aan te rekenen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rechtsgeleerde Wim Voermans in Op1 over gewiste sms'jes Mark Rutte: 'Ontoelaatbaar' (video)

'Ontoelaatbaar'
Voermans vindt het ontoelaatbaar dat premier Rutte jarenlang zijn sms’jes heeft gewist. In bovenstaand fragment zegt hij: 'Mark Rutte wist sinds 2017 dat het opgevraagd kon worden. Als je dan nog 4 jaar doorgaat, is je iets aan te rekenen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's