Zien: achter de schermen bij kijkcijferhit Tweede Hans (video)

Zien: achter de schermen bij kijkcijferhit Tweede Hans (video)

Zaterdag 28 mei 2022 om 10:11

Zien: achter de schermen bij kijkcijferhit <em>Tweede Hans</em> (video) In deze video krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van de dramaserie Tweede Hans. De serie is een ware kijkcijferhit van Omroep MAX. De serie volgt de 64-jarige Hans, gelukkig getrouwd met Marleen. Maar als Hans met pensioen moet, verliest hij een groot deel van zijn identiteit. Bekijk de video hierboven. De nieuwe dramaserie Tweede Hans is iedere vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv. Tweede Hans gemist? Hans vertelt coach dat hij zijn pensioen maar saai vindt Bekijk deze video » Vrijdag in Tweede Hans: Hans weet steeds beter wat hij wil Bekijk deze video » Vrijdag in Tweede Hans: Hans heeft eindelijk een hobby gevonden bij het koor Bekijk deze video »
Serie :
Zien: achter de schermen bij kijkcijferhit Tweede Hans (video)

In deze video krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van de dramaserie Tweede Hans. De serie is een ware kijkcijferhit van Omroep MAX. De serie volgt de 64-jarige Hans, gelukkig getrouwd met Marleen. Maar als Hans met pensioen moet, verliest hij een groot deel van zijn identiteit. Bekijk de video hierboven.

De nieuwe dramaserie Tweede Hans is iedere vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's