Tweede Hans: Hans doet met koor poging om ruzie met buurman bij te leggen

Tweede Hans: Hans doet met koor poging om ruzie met buurman bij te leggen

Vrijdag 1 juli 2022 om 13:15

De gemoederen zijn hoog opgelopen in de serie Tweede Hans. Hans heeft ruzie met zijn buurman vanwege het koor waarbij ze beiden zingen. Ze hadden onenigheid over een liedje. Nu doet Hans een poging om het goed te maken en schakelt hierbij de hulp van het koor in…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Tweede Hans hieronder.

Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tweede Hans</em>: Hans doet met koor poging om ruzie met buurman bij te leggen De gemoederen zijn hoog opgelopen in de serie Tweede Hans. Hans heeft ruzie met zijn buurman vanwege het koor waarbij ze beiden zingen. Ze hadden onenigheid over een liedje. Nu doet Hans een poging om het goed te maken en schakelt hierbij de hulp van het koor in… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Tweede Hans hieronder. Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag in Tweede Hans: vrouw van Hans ontdekt lippenstift op zijn shirt Bekijk deze video » Vrijdag in Tweede Hans: kiest Hans voor het koor of zijn huwelijk? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's