Married at First Sight - Match or Mistake: meer ruzies en tranen bij de stellen

Married at First Sight - Match or Mistake: meer ruzies en tranen bij de stellen

Maandag 22 augustus 2022 om 11:14

Vanaf vandaag kun je genieten van een nieuwe reeks Married at First Sight, maar deze editie is wat aangepast. In Married At First Sight - Match or Mistake gaan wederom singles die aan elkaar zijn gekoppeld door de wetenschap meteen met elkaar trouwen. Maar in deze serie gaan ze als groep op huwelijksreis en gaan ze allemaal op dezelfde plek samenwonen. De experts beloven in ieder geval dat dit heel wat emoties teweegbrengt, en dit is ook te zien in onderstaande beelden van de realityserie. Doordat de stellen samen van alles meemaken zijn er meer meningen, meer gevoelens en dat zorgt voor meer drama, ruzies en tranen…

Bekijk de beelden van Married at First Sight - Match or Mistake in een video van RTL Boulevard hieronder.

Married at First Sight - Match or Mistake is vanaf maandag 22 augustus iedere maandag t/m woensdag te zien bij Videoland. De eerste drie afleveringen zijn maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married at First Sight - Match or Mistake</em>: meer ruzies en tranen bij de stellen Vanaf vandaag kun je genieten van een nieuwe reeks Married at First Sight, maar deze editie is wat aangepast. In Married At First Sight - Match or Mistake gaan wederom singles die aan elkaar zijn gekoppeld door de wetenschap meteen met elkaar trouwen. Maar in deze serie gaan ze als groep op huwelijksreis en gaan ze allemaal op dezelfde plek samenwonen. De experts beloven in ieder geval dat dit heel wat emoties teweegbrengt, en dit is ook te zien in onderstaande beelden van de realityserie. Doordat de stellen samen van alles meemaken zijn er meer meningen, meer gevoelens en dat zorgt voor meer drama, ruzies en tranen… Bekijk de beelden van Married at First Sight - Match or Mistake in een video van RTL Boulevard hieronder. Married at First Sight - Match or Mistake is vanaf maandag 22 augustus iedere maandag t/m woensdag te zien bij Videoland. De eerste drie afleveringen zijn maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Video: dit zijn de deelnemers van Married at First Sight: Match or Mistake Bekijk deze video » Married At First Sight: Match or Mistake start 22 augustus: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight - Match or Mistake: meer ruzies en tranen bij de stellen

Actuele video's

Meer actuele video's