Stressende modeontwerper Marco in Heb ik wat van je aan?: "Kalm blijven" (video)

Stressende modeontwerper Marco in Heb ik wat van je aan?: "Kalm blijven" (video)

Woensdag 24 augustus 2022 om 12:58

Zo'n belangrijke jurk maken in een korte tijd, kan nogal wat stress opleveren. In Heb ik wat van je aan? gaan elke aflevering drie jonge, nog onbekende modeontwerpers, een outfit voor een BN’er ontwerpen die naar een speciale gelegenheid gaat. Zowel de BN’er als de ontwerpers wisselen elke aflevering. Bekijk hieronder een fragment waarin modeontwerper Marco nogal in de stress komt.

Het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Stressende modeontwerper <em>Marco</em> in <em>Heb ik wat van je aan?</em>: &quot;Kalm blijven&quot; (video) Zo'n belangrijke jurk maken in een korte tijd, kan nogal wat stress opleveren. In Heb ik wat van je aan? gaan elke aflevering drie jonge, nog onbekende modeontwerpers, een outfit voor een BN’er ontwerpen die naar een speciale gelegenheid gaat. Zowel de BN’er als de ontwerpers wisselen elke aflevering. Bekijk hieronder een fragment waarin modeontwerper Marco nogal in de stress komt. Het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Heb ik wat van je aan?: Maxime Meiland ‘in blote billen’ als ze gaat draaien Bekijk deze video » Heb Ik Wat Van Je Aan?: Modeontwerpers maken bruidsjurk voor Maxime Meiland Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's